Нели Атанасова си припомня катастрофата със сина ѝ Иво Карамански, която

...
Нели Атанасова си припомня катастрофата със сина ѝ Иво Карамански, която
Коментари Харесай

Нели Атанасова: Животът някакси рязко спря за мен

Нели Атанасова си напомня катастрофата със сина ѝ Иво Карамански, която той претърпя преди няколко години в Германия. Сърцераздирателният ѝ роман ще се излъчи в " Търси се " по bTV, където цялото семейство на Нели и Иво вземат участие.

" Когато аз го видях за първи път, той се обърна към мен и ми сподели: " Мамо, всичко е наред, подвигна си ръката в типично в неговия си метод и метод: " Ще бъда към този момент Робокоп ", изясни през сълзи Нели.

" Наистина животът някакси внезапно спря за мен. Един ден той пристигна до у дома, хвана ме за ръката и ми сподели: " Мамо, аз съм взел решение за себе си и ще продължа да пребивавам този живот изцяло пълноценно на 100%, по този начин, както постоянно е било до момента. И в случай че ти продължаваш да се самоизмъчваш, ще ме повлечеш със себе си ". И тогава осъзнах какъв брой слаба съм в действителност и по какъв начин моето дете, за което аз трябваше да съм опора, за мен той беше подобен ".

" Аз желая да си пребивавам живота, обичам си го ", сподели пък на собствен ред в предаването Иво.

" За мен Нели беше голяма опора, когато обществото беше против мен и против връзката ни, тя беше индивидът, който мен най-вече ме поддържа. " показа Антоанет Пепе.

" Вие за мен сте всичко на този свят: смисълът, щастието, любовта, а това, което ще ни подарите и необикновено, ние сме благословени просто. Обичаме Ви мнго и Ви благодарим ", обърна се Нели към Иво и Антоанет в анонса на предаването " Търси се ", което ще бъде излъчено тази събота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР